Officiële momentjes enzo #famous

Ben jij niet die ene van televisie? Ja! Dat klopt inderdaad. En herken ik jouw stem ook niet van de radio? Ja, ook dat klopt. De afgelopen week werden deze vragen zo vaak gesteld 😉 SOwhAt! is namelijk op volle toeren. Een beetje nerveus waren we natuurlijk wel, maar het gaat tot nu toe allemaal van een leien dakje. En dan hebben we het niet alleen over de moments of fame maar voornamelijk over het officiële startschot van SOwhAt! dat 6 september plaatsvond onder het dakje van het stadhuis in Maastricht! En dat was leuk!

In de Oude Raadzaal van het Stadhuis vol met genodigden hebben we samen met de Provincie Limburg en de drie centrumgemeenten het startschot gegeven van SOwhAt! We trapten deze woensdagochtend af met de (nu nog) wethouder van Maastricht, Mieke Damsma. Maar ook de gedeputeerde van de Provincie Limburg, Marleen van Rijnsbergen, was samen met SOwhAt! in the building en voegde ook haar woorden toe aan het ‘SOwhAt!’-verhaal. Marleen draagt het project een warm hart toe, met een oog op een duurzame toekomst. De krachtenbundeling tussen lokale overheden, schoolbesturen moeten zorgen voor een financieel draagvlak. Maar voornamelijk het belang van een seksueel gezond Limburg, ook in het kader van de sociale agenda, is belangrijk. Er volgden diverse foto momentjes waardoor het persmoment pas echt compleet was:

Marleen en Mieke spelen de SOwhAt! game

SOwhAt! clubOm de genodigde mensen niet met een lege maag en brein naar huis te laten gaan volgde er nog een infomarkt over SOwhAt! met een kleine versnapering. Waar we tijdens het officiële startschot vertelden over het ontstaan van SOwhAt! en de samenwerking met Provincie, Gemeenten, scholen en organisaties, was er tijdens de infomarkt de daad van SOwhAt! zelf te zien. Zo waren de spel-les (in een heuse sneak peek voyeur-box) en de game te zien. Zo hebben we laten zien met welke kennis organisaties we al samenwerken, hoe dit te werk gaat en hoe er onderzoek gedaan wordt. De reacties waren zeker positief! Met een mooi persbericht in Dagblad de Limburger en een paar minutes of fame op RTV tot gevolg! Rihanna zou zingen: “Shine bright like a diamond!”

We willen dan ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid! Het was een fijne ochtend boordevol positiviteit en waar met veel lof werd gesproken over SOwhAt!

Check vooral even deze video geschoten door onze enige echte Julia:

Recente blogposts