SOwhAt! @ 20e Nationaal Congres SOA*HIV*Seks

1 december bevonden wij ons in goed gezelschap op het 20e Nationaal Congres SOA*HIV*Seks. Het was een dag (tevens Wereld Aids Dag) dat volledig in het teken stond van nieuwe ontwikkelingen en initiatieven rondom soa- en aids-bestrijding. Maar liefst 500 professionals (van verpleegkundig tot artsen, onderzoekers tot seksuologen) uit het werkveld kwamen bijeen in het karakteristieke Beurs van Berlage, hartje Amsterdam. Een uitstekend moment om nieuwe gezichten te zien en handjes te schudden. Zodoende was Team SOwhAt! dus ook van de partij.

In de loop van de dag bezochten we een aantal interessante workshops. Onder andere: hoe je de communicatie met laaggeletterden het beste kan inrichten en wat jongens nu echt willen als het gaat om seks. De verschillende benaderingen van de hosts leverden zeker waardevolle inzichten op.

Maar zoals je inmiddels van ons mag verwachten, waren we niet alleen aanwezig! SOA AIDS Nederland, een van de organisatoren, bood ons de kans om het podium op te gaan. Tijdens de Innovatie-estafette kregen we de gelegenheid om SOwhAt! te presenteren aan een overvolle zaal. Wat ons betreft zeker een hoogtepunt van het inmiddels tweejarige project. Op naar de volgende uitdaging!

Graag willen we nog even SOA AIDS Nederland bedanken voor deze unieke kans. Hopelijk dat we in de nabije toekomst meerdere bühnes van dit formaat mogen bestijgen.

Jawel, we zijn trots! Je presenteert immers niet elke dag in een volle Beurs van Berlage.

Check hier voor een (hele) korte sfeerimpressie: http://bit.ly/2gvFk4c

Recente blogposts